A bíráló bizottság tagjai

Az önök sztorijait kiváló szakemberekből, közéleti személyiségekből álló zsűri értékeli. Ők választják ki,  hogy ki lesz  az a 10-10 orvos határon innen és határon túl, akinek a neve és a története felkerül szavazási oldalunkra, ABC sorrendben. A végeredményt:  hogy ki nyeri meg „A nemzet háziorvosa” pályázatot,  illetve, kik lesznek a dobogósok:: az önök szavazatai döntik majd el!

Dr. Horváth Ildikó

A zsűri elnöke - az  egészségügyért felelős államtitkár - először az alapellátás területén elért eredményekről beszélt.
 [tovább...]

Dr. Andréka Péter

Andréka Péter professzor a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet igazgatója első alkalommal ül a bíráló bizottságban.
 [tovább...]

Berszán Lajos

Berszán Lajos katolikus lelkipásztor Erdélyben, ő a gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Líceum megalapítója is, kilencedik esztendeje pedig pályázatunk  zsűrijének tagja.
 [tovább...]

Béres Klára

Béres Klára, „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatot kezdetektől támogató Béres Alapítvány nevében a tavalyi díjátadó gálán hangsúlyozta, hogy a jelenlévő magyar orvosok olyan köztiszteletben álló gyógyítók, akiket a betegeik nagyon tisztelnek és becsülnek, nem csupán magas szakmai tudásukért, de azért is, mert felelősen, elkötelezetten, szeretettel viselik gondját a rájuk bízott embereknek.
 [tovább...]

Dr. Farsang Csaba

Farsang Csaba professzor a Magyar Hypertonia Társaság örökös tiszteletbeli elnöke, a Portói valamit az Almati egyetem díszdoktora, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Anyagcsere Központ Hypertonia Ambulanciájának vezető főorvosa 9 esztendeje tagja a zsűrinek.
 [tovább...]

Dr. Lőrinczi Zoltán

Dr. Lőrinczi Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kárpát-medencei magyar oktatásának fejlesztéséért felelős helyettes államtitkára  idén először tagja  „ A nemzet háziorvosa” zsűrijének.
 [tovább...]

Mucsányi János

Mucsányi János a Magyar Televízió vallási és határon túli főszerkesztőségének vezetője szintén először ül a pályázat zsűrijében.
 [tovább...]

Dr. Rurik Imre

Rurik Imre a  Debreceni Családorvosi Intézet tanszékvezetője a közelmúltban ünnepelte, hogy 30 esztendeje dolgozik a Pesterzsébeti Vörösmarty utcai rendelőben.
 [tovább...]

Sztankó Péter

Sztankó Péter a Webbeteg portál képviseletében ül a bíráló bizottság tagja között. Az egészségtudatos magatartásra nevelő portál azzal támogatta tavaly a pályázatot , hogy közölte a 10-10 nyertessel  készített portrékat  és  több ezer bannert jelentett meg a nemes versengésről.
 [tovább...]

Tóth Róbert

Tóth Róbert az Egis belkereskedelmi igazgatója második alkalommal szerepel a pályázat bíróló bizottságában. Először a tavalyi díjátadó hangulatáról, történéseiről beszél.
 [tovább...]

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

77 Elektronika Kft

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely