Adatvédelmi szabályzat és szerzői jogok

A portál üzemeltetője az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága.
www.evpraxisa.hu  portálon  található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv-nek megfelelően maradéktalanul tiszteletben tartja. A portálon fellelhető képi, hang és szöveges tartalmakat nem jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni vagy kereskedelmi céllal felhasználni.
Tilos a portálon fellelhető adatokat/tartalmakat, bármilyen számítógépes hálózaton vagy más internetes oldalon másodközlésre felhasználni a forrás megjelölése nélkül!
A portálon található tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi vagy egyéb jogszabályokba ütközik.
Az üzemeltető  a honlapon megjelenő minden képi, szöveges és hanganyag közlését jogszerűen végzi, rendelkezik az azok felhasználásához szükséges hozzájárulásokkal és engedélyekkel, mindent elkövet továbbá a látogatók személyes adatainak védelmében.  
A történetek  beadásakor megadott személyes adatokat (név, e-mail,  cím), szükség esetén a praxis beazonosításához (adategyeztetéshez) használja fel. A  személyes adatokat a pályázat lezárásakor eltávolítjuk a rendszerből.  
Az üzemeltető a személyes adatokat nem adja el, nem adja bérbe, harmadik félnek nem adja ki, és semmilyen egyéb formában nem használja fel. Az üzemeltető  mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló EU-s adatvédelmi rendelet, vagyis a GDPR előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván adatait.  A tudomásunkra jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét.

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

77 Elektronika Kft

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely