Beérkezett ajánlások

Itt olvashatja a beérkezett  hálás, sokszor megható történeteket, ezekből választotta ki a zsűri a toplistásokat, a 10 hazai és a 10 határon túli szavazatra váró praxist. Az ajánló beleegyezését a  történet portálunkon történő közléséhez elfogadottnak tekintjük a pályázaton való részvétellel, az ajánlás, és a szükséges  paraméterek elküldésével. Írásaik, orvosaik neve alapján ABC- rendben kerültek fel honlapunkra, így is találhatják meg őket.

    

Dr. Görgei Tibor / Miskolc

Kedves Olvasó!
Nincs megható történetem, de azt hiszem, nem is mindig kell.
Kényszerűségből, a körzetem megszűnése miatt kerültem a  miskolci 14. számú körzetbe, és azóta is áldom a szerencsémet. Görgei doktor és asszisztense végtelen türelemmel, empátiával viselkedik betegei iránt, náluk nincs várakozás, nincs idegeskedés. Van viszont jó szó, figyelem, érdeklődés, minden a legnagyobb rendben megy. Előző tapasztalataimhoz képest ez igazi változás, meggyőződésem, hogy  így kellene működni mindenhol a háziorvosi rendelőnek. Véleményem szerint nem kell kiszínezett történet ahhoz, hogy valaki elismerést kapjon. Legalább ilyen fontos rendszeres odafigyelő magatartása, szakmai felkészültsége, pontos diagnózisai  és kulturáltsága, ami önmagában gyógyító erővel bír. Görgei doktor egyértelműen megérdemli ”A nemzet háziorvosa” elismerést!
Üdvözlettel: Koseczki István
Miskolc

tovább...

Dr. Gulyás Gábor / Nyíregyháza

Tisztelt Zsűri!
Történetemet két esemény (betegség) szülte. 2016. július 5-én térdprotézis műtétem volt. A műtét sikerült, otthon lábadoztam, erősödtem. Még segédeszközzel közlekedtem, amikor olyan érzésem volt, hogy a műtött lábam nem úgy funkcionál, ahogyan illenék. Elbicegtem a háziorvosomhoz, aki alapos vizsgálat után a sürgősségi ügyeletre irányított, trombózis gyanúval. Kérdeztem, hogy ez a vizsgálat mikor esedékes. Ő azt válaszolta, hogy azonnal. Nehezen vettem rá magam, hogy elmenjek, de győzött a józan ész. Több órás várakozás után a sürgősségin, beigazolódott az orvosom diagnózisa. Ha akkor nem olyan határozott velem, valószínűleg nem tudnám most elmondani a történetemet.
A másik eseményre tavaly, 2018-ban került sor. Egy mammográfiai vizsgálat során a jobb mellemben két rosszindulatú daganatot találtak. Megműtöttek, az utókezelésekre (átkötözés) a háziorvosi rendelőben került sor, ahol nem igazán voltam felhőtlenül vidám hangulatban. Nem tudtam, hogy mi vár még rám. Kemoterápia, sugárkezelés? Ő azzal vigasztalt, hogy kivették a rákos sejteket, már gyógyult vagyok. Ezt néhányszor elmondattam vele. Egy év telt el azóta, és nagyon bízom benne, ismét neki lesz igaza!
Kiről is van szó? A háziorvosomat dr. Gulyás Gábornak hívják. A praxisát édesapjától dr. Gulyás Istvántól vette át. És nemcsak a praxist, hanem a becsületes, emberséges, tisztességes orvoslást is. Körzetében nagy megbecsülésnek örvend. Soha nem hallottam még elmarasztaló kritikát a munkájáról. A modern, mindennel felszerelt rendelőben professzionális szakellátásban részesülünk. Szeretném név szerint is megemlíteni segítőiket: Pócsiné Juhász Andrea ápolót és Nagy Ildikó orvosasszisztenst. Nekik is és dr. Gulyás Gábornak köszönöm a lelkiismeretes munkájukat.
Ezennel javaslom a háziorvosomat dr. Gulyás Gábort, a nemzet háziorvosa címre!
Bajnok Lászlóné

tovább...

Dr. Habony Norbert / Cegléd

Tisztelt Zsűri!
Egy ceglédi háziorvost szeretnék a figyelmükbe ajánlani. Több éve vagyok Dr. Habony Norbert páciense. Hozzáértése, embersége, lelkiismeretessége példamutató. A betegekért mindent megtesz, nem sietve vizsgál, hanem rászánja az időt a betegeire, és, ami a legfontosabb: mindent részletesen, érthetően elmagyaráz, úgy, hogy a beteg is megértse. Az ilyenfajta tájékoztatás általában nem jellemző!
Asszisztensei is rendkívül kedvesek és segítőkészek. A rendelő korszerű, folyamatosan fejlődik, nagyon sokan szeretik a Doktor Urat a városunkban. Nagyon jól képzett szakember. Tagja a Magyar Diabétesz Társaságnak, a Magyar Kardiológiai Társaságnak, és a Magyar Stroke Társaságnak is.
Jó szívvel javaslom az elismerésre!
Szalisznyó Judit

tovább...

Dr. Hajdú Zoltán / Kalocsa

Tisztelt Döntéshozók!
Hajdú doktor úr igazi családorvos, az egész családomat ő gondozza. Ez igen megnyugtató számunkra, mert szakértő, gondos kezekben tudjuk magunkat. Doktor úrnak mindig minden betegre van ideje. Ami legfontosabb egy beteg számára, hogy türelmesen végighallgatja, pedig mindig nagyon sokan várakoznak a rendelőben. Kora reggel üzemorvosi teendőit látja el, aztán jönnek a háziorvosi teendők. Két asszisztense segítségével lelkiismeretesen és nyugodt légkörben történik a betegvizsgálat. Sokrétű szakmai felkészültsége köztudott a városban, köztiszteletnek és szeretetnek örvend.
Hajdú doktor úr közel 30 éve Kalocsán háziorvos és üzemorvos. Az Orvosi Kamara Kalocsai Területi Szervezetének elnöke, a megyei kamara vezetőségi tagja, országos küldött. A kalocsai háziorvosok szakmai vezetője 2012 év óta, az alapellátásban dolgozó háziorvosok egyetértésével.
Lekopogom, családommal nem történt súlyos egészségügyi probléma, a Doktor úr viszont egy kis túlzással, ,,társa" családunknak. Engem már többször meglepett, hogy igen pontosan állítja fel a diagnózist, amit aztán a szakorvos, akihez továbbküld, megerősít. Ez igen megnyugtató számunkra, mert szakértő, gondos kezekben tudjuk magunkat.
Részt vesz különféle rendezvényeken, ingyenes szűrővizsgálatokat, tanácsadásokat tart. Nála a rendelési idő szinte minden nap tovább tart a hivatalos időnél. Szívügye a betegek gyógyulása,vagy legalább szinten tartása, mindent megtesz értünk!
Szeretettel és jó szívvel ajánlom a döntéshozók, zsűritagok figyelmébe dr. Hajdú Zoltán vezető házi -és -üzemorvosunkat!
Köszönettel: Baksa Ferencné
Kalocsa

tovább...

Dr. Hasitz Ágnes / Szentendre

Tisztelt Pályázati Bizottság!
Nincs kiszínezett történetem! Van, amikor a szigorú tények is bizonyítják „A nemzet háziorvosa" címre való jogosultságot! Dr. Hasitz Ágnesnek 2002 óta egy kitűnően szervezett háziorvosi praxisa van Szentendrén a Bükkös patak partján. Nem véletlen, hogy közel 3000 betege van!
Fontos számára a prevenció, a betegek egészségének a megőrzése. Saját internetes oldalán és a havonta megtartott előadásokon is ezt kommunikálja. Foglalkozás-egészségügyi szakrendelést is tart, 5 szakvizsgával rendelkezik. Köztük diabetológia, belgyógyászati szakvizsga. Nincs vizsgája, de szívügye és nagy a hematológiai tudása is! Fiatalságának titka: orvostanhallgatókat oktat, rezidensekkel foglalkozik, tornaórákat tart, úgy hogy ő maga is tornázik! Hogy lehetséges mindez?!
Dr. Hasitz Ágnes egy "energia-bomba"!
Emberségből, szaktudásból, érzelmi intelligenciából, strapabírásból csillagos ötösre vizsgázott! Sokan örülünk, hogy a páciensei lehetünk! Büszkék leszünk, ha elnyeri a méltán megérdemelt „A nemzet háziorvosa" címet!
Köszönöm, ha befogadják a pályázatot!
Tisztelettel: Tóth Gyuláné /Horváth Ilona/
Szentendre

tovább...

Dr. Haszonics József / Dombóvár

Kedves Döntéshozók!
Családunk a mai napig hálával, tisztelettel adózik családorvosunknak. 1960- -tól élek Dombóvár városában. Így nemcsak a mi családunk, hanem Dombóvár lakosai nevében is köszönetet mondok 43 éves Dombóváron végzett háziorvosi munkájáért, amit a nővérekkel együtt végez.
Történeteim és ahhoz fűződő gondolataim:
A Szőlőhegyen történt
Dombóvártól 23km-re Dr. Haszonics József belgyógyász szakorvos - háziorvos doktor úr szabadidejét töltötte a Szőlőhegyen. A közelben dolgozó gazda sietett hozzá, azzal, hogy baj van. Doktor úr az állandóan vele lévő készenléti táskájával rohant a beteg segítségére. A rosszullét oka lódarázs csípés volt. A beteg sapkájában egy lódarázs bújt meg, és vele együtt tette a sapkáját a fejére. A csípéstől megdagadt a feje, légzése nehézkessé vált. Anafilaxiás sokkot kapott.
Doktor úr gyors felismerése, beavatkozása nélkül a mentő kiérkezése már késő lett volna.
A mai napig hálával emlegetik az életmentő eseményt.
Első találkozásom háziorvosommal a rendelőben
Férjem ajánlására kerestem fel Dr. Haszonics József doktor urat azzal a kéréssel, hogy szeretném ha elfogadna páciensének, mert az előző orvosom nyugdíjba ment. Szeretettel fogadott, s mindjárt nagy türelemmel - tiltakozásom ellenére, hogy nem vagyok beteg - meggyőzött arról: vegyek részt a népegészségügyi szűrővizsgálatokon. Így az Ő meggyőző erejének köszönhetően a mai napig megfelelő hangsúlyt fektetek a szűrővizsgálatokon való részvételre családunk fiataljait is bevonva. Ő már nemcsak a háziorvosunk, hanem a családorvosunk lett. 2013-ban férjem kórházba került a dombóvári Szent Lukács kórházba, ahol magas színvonalú kezelésben részesült.
Súlyos betegsége ellenére, ahhoz hogy házastársamat otthonunkba hozhassam :segítségre volt szükségem, amit családorvosunktól kaptam meg. Férjem ágyhoz kötve, járó képtelenül, beszéd képtelenül került haza. Bevallom, kétségbeesetten, elveszetten éreztem magam, hogyan fogom megoldani 60 év felett a kialakult élethelyzetet. Családorvosunk egy hétig minden nap eljött hozzánk, hogy megtanítson, hogyan ápoljam páromat, hogyan segíthetem felépülését, lelket öntött belém, biztatott, ellenőrizte férjem állapotát.
A hosszan tartó gyógyulásban hihetetlen nagy szaktudással, empátiával vett részt.
Később havonta (elhozva a felírt recepteket), majd kéthavonta (szükség szerint) tett nálunk ellenőrző látogatásokat. Két alkalommal is a megállapított betegséget a kórházi röntgen felvétel igazolta, ami kórházi kezelést igényelt és követett.
5 év telt el férjem agyvérzése óta. Családorvosunk mérhetetlen alázattal, hivatás és szakmai tudással kezelte és kezeli a mai napig betegünket. Megadva telefonszámát, bármikor hívhatjuk, ha szükségét érezzük. Házastársam ma már önállóan mozog, és ha nem is lehet mindent érteni amit mond, de egy-egy szóval és testbeszéddel tudunk kommunikálni. Kifejezhetetlenül nagy eredmény ez mindannyiunknak, nem kellett otthonba vinni, vagy állandó kórházi felügyelet alá helyezni.
Családorvosunknak elévülhetetlen érdeme van abban, hogy férjem részlegesen felépülhetett.
Jelenléte óriási segítséget nyújt családunknak. Mai napig köszönettel adózunk, hogy betegünk még 5 év elteltével is itt lehet körünkben.
Családorvosunk még férjem ellenőrzése során is fogadja más betegeinek a telefonhívását válaszolva kérdéseikre. Még a rövid beszélgetésekre is szán időt. Így tudtam meg: munkája évtizedekre vezethető vissza:
Családorvosunk orvosi pályája
1971-ben kezdett Dombóvár Városi Kórházában. Majd 1975-ben szakvizsgát tett belgyógyászatból. Mint belgyógyász szakorvos 1976.-tól körzeti orvosi munkája kezdődött, ahol asszisztense, a felesége segítette munkájában nyugdíjba vonulásáig.
A hetvenes években nem voltak adottak a feltételek, ez ma elképzelhetetlennek tűnik. Idős korú ismerőseink elbeszélése alapján családorvosunk a környező falvakba is kijárva vitte a betegeknek a gyógyulásukhoz szükséges segítséget az akkori nehéz körülmények ellenére is.
A környező falvakban való kijárás és a körzeti rendelőben való rendelése mellett az akkori Városi Kórház belgyógyászati osztályán való ügyeletek és hétvégi felnőtt ügyeletek vállalásával nemcsak körzete, hanem egész Dombóvár és környéke lakosainak gyógyító ellátásában vett részt aktívan.
Ekkor körzeti orvosi értekezleteket tartottak az ügyeleten megjelent betegek érdekében.
A kórházi munkája kapcsán kialakult szakellátási, szakorvosi kapcsolatait a háziorvosi praxisában is kamatoztatja ma is: a betegeinek gyógyulása érdekében.
A mai napig szükség szerint helyettesít a dombóvári Rendelő Intézetben, ha szükséges a Dombóvár, III. utcai Öregek Otthonában és a Szabadság téri Idősek Otthonában is.
1994. évtől, mint vállalkozó háziorvos folytatta elkezdett munkáját. Ekkor az alapellátáshoz szükséges műszereket, a gyógyításhoz szükséges összes feltételt önmaguknak kellett megteremteni. A praxis terhére vettek: 3 db EKG készüléket, Doppler készüléket, ABPM készüléket, laptopokat, számítógépeket, nyomtatókat, monitorokat.
Igazi elhivatottsággal hosszú évek alatt 4 generáció betegeit gyógyította és gyógyítja ma is-
az én generációmat, a szüleim generációját, a gyermekeink generációját, az unokáink generációját- olyan aktivitással, mint évtizedekkel ezelőtt.1999-ben háziorvosi szakvizsgával gyarapította szakmai tudását. 2001-ben üzemorvosi szakvizsga letételével bővítette pácienseinek számát. Állandó továbbképzéseken való részvétele is a betegeinek érdekeit szolgálja. Részt vett az Országos Alapellátási Intézet továbbképzésein, majd a Háziorvosi, családorvosi tanszék által szervezett magas színvonalú továbbképzéseken.
Egyszer feltettem neki egy kérdést: az orvoshiány miatt a körzetére eső megnövekedett betegszám, a gyakori változtatások miatti nehézségek és életkora nem korlátozzák a gyógyításban?
Válasza hihetetlen derűvel és nyugalommal: MEGOLDJUK! Igen. Az Ő munkája, emberi magatartása, gyógyító munkája melletti elhivatottsága, pozitív hozzáállása, tenni akarása példátlan.
Igen. Felelősségvállalása betegei gyógyulásáért, valamint egészségük megőrzéséért határtalan.
Igen. A háziorvos- családorvos: beteg és hozzátartozó közötti feltétlen bizalom kialakulása nélkülözhetetlen a megelőzés és gyógyulás érdekében.
Igen. 5+43 év elteltével családorvosunk sok volt betege az ország más-más városaiba, falvaiba költözve dolgozik. Így gyógyító munkájának eredménye az egész ország területén fellelhető.
A fent leírtak alapján a mi családunk bizalma családorvosunkkal szemben megsokszorozódott.
Mindezek szellemében:
Tisztelt Bizottság!
Családom és Dombóvár város lakosai nevében bátran mondhatom: nekünk Dr. Haszonics József belgyógyász háziorvos-családorvos munkája, emberi magatartása példakép. A ,,Nemzet Háziorvosa" cím méltó helyen lenne praxisa mellett! Dr. Haszonics József hivatásának elő háziorvos-családorvos munkáját Szabó Rita és Laufer Henrikné nővérek példaértékű munkája segíti. Köszönet az Ő munkájukért is!
Tisztelettel: Ozorai Gábor nevében is
Ozorai Gáborné

tovább...

Dr. Hegedüs Mihály / Hévíz

Tisztelt Pályázati Bizottság!
Borbély Dezső vagyok, a Hévízi Idősek Otthona lakója. Szeretnék élni a felkínált lehetőséggel, ami a Nemzet Háziorvosa címet illeti. Dr. Hegedüs Mihály (ÖKO-MED Kft. Hévíz, József Attila utca 2.) részére. Nagy örömmel élek azzal a lehetőséggel, hogy a Tisztelt Címhez ajánlással élhetek. Doktor urat már másodszor jelölöm helyi munkája miatt elismerésre, vagy kitüntetésre, de akkor voltam éppen Pécsen agyalapi mirigy jóindulatú daganata műtéten, és evégett lekéstem a határidőt a benyújtásra. Viszont ő volt az egyik ajánlóm, aki olyan legendásan becsületes, tisztességes szaktekintélyhez ajánlott, Pécsett, akinek a munkáját életem végéig áldom és tisztelem, aki Dr. Dóczi Tamás, Széchenyi-díjas orvos professzor. Sajnos már nyugdíjas, de engem még fogadott.
Ha a doktor úr nem ajánlja nekem azt mondtam, hogy inkább megvakulok, de Budapestre nem megyek, a fogadtatás miatt, ahová először beutaltak!
 Hála és köszönet érte Hegedüs doktor úrnak, aki a fenti címen végzi a praxisát, Leitner Zsuzsa asszisztensével. Ő a legmesszebb menőkig precízen és pontosan segíti a doktor úr munkáját. Amikor én jelentkeztem nála páciensnek udvariasan, kedvesen fogadott, és vállalta a gyógyításomat. Pedig akkor még nem tudtam, hogy nálánál jobb háziorvosra nem is találhattam volna. Most már közel 10 éve ő a háziorvosom, teljes megelégedésemre. Volt, aki el akart tőle csábítani, de nem hagytam magam. Megkérdezésem nélkül tette, de visszacsináltattam vele. Vele nem csak én vagyok ennyire megelégedve, hanem mások is, pedig ha kell szigorú ám! De van tekintélye.
 A doktor úr már több mint 40 éve látja el a praxisát, nagy hozzáértéssel és szakértelemmel, elsősorban úgy mint helyi háziorvos, de akár helyi vagy pedig a külföldi pácienseikkel is. Perfekt tud beszélni velük, megelégedetten távoznak, látszik rajtuk. Jó hírét viszik a magyar orvosi praxisnak. Náluk még a régi rendszer van, az érkezési sorrend és nincs vita. A doktor úr percre pontosan érkezik, ha nincsen közben sürgősségi esete. Az asszisztens asszony addigra már válogatja a betegeket, mert aki csak receptet írat, annak elkészíti, hogy a vizsgálatra várókat ne hátráltassa, besegít az injekciózásba is. Náluk a rendelési idő alatt orvosi munka van! Nincs kávészünet, se cigarettaszünet. De viszont van udvarias, szakmai eljárás, nagy szakértelem, empatikus emberség, páciensek általi megelégedettség! Náluk ez a TÖRTÉNET, ami szerénységük miatt talán nem annyira látványos. Szerintem ezért nem kaptak még semmilyen érdembeli elismerést sokrétű kiemelkedő munkájukért! Pedig ebben a kiemelt városban igazán megérdemelnék. Szerintem a doktor úrnak már főorvosnak kellene lennie.
 Ez a történetük a nagy szavak helyett. Amikor rákérdeztem az adataikra az ajánlás miatt, ők ezt sem akarták megadni. Ők a betegekért vannak, ez a dolguk, mondták. Teszik a dolgukat és ennyi. A doktor úr a pácienseik ellátása mellett, a sürgős vagy a fekvő betegekhez kijár, ügyeletet ellát, többet nem is tud tenni, és nem is lehet kívánni tőle. Meg kell köszönni neki, és további jó egészséget kívánni, amíg dolgozni tud és akar. Még van egy történetem. A doktor úr nem kimondottan gyermekorvos, de érthet a nyelvükön, mert szeretik a gyerekek is. Jönnek ki a rendelőből és mondja a kislány az anyukájának: „ha megint beteg leszek, ugye akkor is idejövünk a doktor bácsihoz!? mert ő jó bácsi, és szeret minket.” Én meg nevettem. 78 évet megéltem, de még gyermektől ezt nem hallottam, hogy az orvos „jó bácsi”. Ha egy injekciót vékony tűvel adnak, akkor alig érezni,  és ez is sokat számít.
Tisztelt Zsűri! Hát a fentiekért jelöltem a 2019. évben a  Nemzet háziorvosa címre a doktor urat, mert szerintem jobb helyre nem is kerülhetne megérdemelten. Nem tudom kifejezni mennyire köszönöm előre is, hogy szíveskednek elfogadni a pályázatomat pozitív értékeléssel, és megkapja nagyon megérdemelt Nemzet háziorvosa címet a doktor úr. Valamint ha az indoklásban meg lehetne említeni az asszisztense nevét is, gondolom boldog lenne vele, mert már az is elismerést, rangot jelentene a részére, és két személy örülhetne neki.
Megkülönböztetett tisztelettel: Borbély Dezső Hévíz

tovább...

Dr. Herbut Elvira / Topolya - Vajdaság

Kedves Zsűri!
Brindza László vagyok, Brindza Bettina édesapja. Kislányomnál 2008-ban Ewing sarcomát diagnosztizáltak. Herbut Elvira, gyermekorvos volt a kezelőorvosa. A betegség megjelenésekor Bettinánál hátfájdalmak jelentkeztek, melyre Elvira doktornő felfigyelt. Ez különösen jól esett a családnak, ugyanis más orvosok nem szenteltek kislányomnak figyelmet. MR vizsgálaton beigazolódott, hogy sajnos áttétei vannak. Belgrádban kemo-, és sugárkezeléseknek vetették alá. A kezelések befejezése után lemondtak róla és hazaküldték. Ezek után Elvira doktornő tovább harcolt Bettináért. Nem mondott le róla. Bettinának ekkor már szörnyű fájdalmai voltak, melyeken a doktornő mindig igyekezett enyhíteni. Állandó csonttörései voltak, mivel a csontjai meggyöngültek és ez rettentő fájdalmakkal járt kislányomnak. A doktornőre éjjel - nappal számíthattunk, hívásunkra mindig válaszolt. Hetente többször is meglátogatott minket és kezelte Bettit, akivel mindig nagyon kedves és megértő volt. Szoros kapcsolat alakult ki köztük. Betti nagyon megszerette a doktornőt. A legvégsőkig mellettünk maradt és testi - lelki támasza volt kislányomnak és az egész családnak egyaránt. Mindezért nagyon hálásak vagyunk!
Brindza László

tovább...

Dr. Herbut Elvira / Topolya - Vajdaság

Kedves Zsűri!
Marić Zora vagyok, egy rákos kislány anyukája. Ő sajnos már két éve nincs közöttünk. Dr. Herbut Elvira volt a gyermekem kezelőorvosa. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy ő egy igazán tiszta szívű szakorvos,  s egy valódi professzionalista. Ő volt az egyedüli orvos, aki mindig mellettünk állt, támaszunk volt az utolsó pillanatig. Elvira doktornőre éjjel - nappal számíthattunk. Csak benne bíztunk meg igazán. Ő adott reményt életünknek, habár tisztában volt gyermekem betegségének  előrelátható végkimenetelével. Sűrűn meglátogatott minket, s így kezelte az én Jovanámat, aki mindig mosollyal az arcán várta a doktornőt, mivel ő még a legnehezebb perceiben is meg tudta nevettetni. Ő egy rendkívüli ember, aki mindig mosollyal fordul az emberekhez, szakmájában is professzionalista. Mi a kislányunk halála után is tartjuk vele a kapcsolatot, továbbra is a lelki támaszunk maradt.
Ha valaki, ő megérdemli az elismerést!

tovább...

Dr. Herbut Elvira / Topolya - Vajdaság

Tisztelt  Bíráló Bizottság!
Topolya Község nevében Dr. Herbut Elvira gyermekgyógyász szakorvost szeretném ajánlani „A nemzet háziorvosa„ címre, mivel szakmai hozzáértése, a betegekkel szembeni alázata és empátiája mindannyiunk számára követendő példát jelent.
Általános orvosként kezdte 25 éves pályafutását a topolyai Dr. Hadzsy János Egészségház mentőszolgálatánál, majd a munkaegészségügyi osztályon. 2007 óta gyermekorvosként dolgozik a Dr. Hadzsy János Egészségház gyermekosztályán, majd később az Elvi poliklinikán is. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti, rendszeres résztvevője hazai és külföldi szakmai továbbképzéseknek és kongresszusoknak. 2013-ban Belgrádban elvégezte a csecsemő és gyermek hasi és csípő ultrahangos vizsgálati képzést. Az egészségház keretein belül a szakkollégium elnöke, valamint 2014 óta a községi Tárcaközi Bizottság elnöke is.
Munkáját a kiemelkedő szakmaiság és felelősségtudat, a betegek iránti empatikus hozzáállás, a munkatársai irányában maximális tisztelet és kollegialitás jellemzi. Fontosnak tartja a sportos és egészséges életmódra nevelést, fiatal betegeinek példát mutatva aktívan úszik és fut.
Bízva a pozitív elbírálásban, maradok tisztelettel:
Kislinder Gábor, Topolya község elnöke

tovább...
 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

77 Elektronika Kft

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely