Beérkezett ajánlások

Itt olvashatja a beérkezett  hálás, sokszor megható történeteket, ezekből választotta ki a zsűri a toplistásokat, a 10 hazai és a 10 határon túli szavazatra váró praxist. Az ajánló beleegyezését a  történet portálunkon történő közléséhez elfogadottnak tekintjük a pályázaton való részvétellel, az ajánlás, és a szükséges  paraméterek elküldésével. Írásaik, orvosaik neve alapján ABC- rendben kerültek fel honlapunkra, így is találhatják meg őket.

    

Dr. Zelenák Péter / Debrecen

Kedves Zsűritagok!
Biztos vagyok benne, hogy  mindenki órákat tudna zengeni a saját orvosáról, hogy miért jár hozzá, miért szereti ,és miért ajánlja másnak is. Nem vagyok ezzel másképpen én sem, viszont a hely és az idő véges, nem könnyű összeszedni azokat a tulajdonságokat, tevékenységeket ,amik alapján megismertethetném Önökkel eme nagyszerű szakembert. Ezért egy olyan történetet választottam, ahol hasonló szakember tanúsítja az emberségét, szakmai tudását és elhivatottságát.
Édesanyámmal - aki sajnos egészségi állapota miatt többszöri orvosi ellenőrzésre és ellátásra szorul, természetesen ő is a doktor úrhoz tartozik :)) - történt, hogy rosszulléte miatt hívtuk ki házhoz, és ő tényleg pár perc múlva a  szabadidejében azonnal jött, ellátta, és mentőt hívott. Természetesen a mentőt megvárva, a legkitűnőbb szaktudással adta át édesanyámat a mentősöknek. A doktor  úr távozását követően a mentősök kérdezték, hogy melyik körzet orvosa pontosan a Dr. Zelenák Péter, majd válaszomra jött az egyik legnagyobb elismerés, hogy ők még nem találkoztak ilyen orvossal Debrecenben mint ő. Nem  megszokott, hogy kijön a beteghez, a mentőt megvárja, tökéletes gyógyszerekkel látja el a beteget a kiérkezésükig.
Én és a családom nagyon nagy hálával tartozunk Zelenák doktor úr ellátásáért, biztatásáért, és nem utolsó sorban szakmai tudásáért.
Nem tudjuk eléggé kifejezni neki köszönetünket, szó szerint, hiszen ő semmit nem fogad el, semmilyen materiális javakat. Ha azt látja a betegeken, hogy jobban vannak,  neki ez az igazi visszajelzés.
Mit tudhatnék hálám jeléül adni neki, minthogy jelölöm az év praxisa címre, hiszen ha valaki, akkor ő megérdemli!
Köszönettel: Selyem Beatrix

tovább...
előző1...212223242526272829következő
 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

77 Elektronika Kft

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely