2019. október 06.

Október 5-én éjfélkor véget ért a szavazás!

Az Önök segítségével  lezárult „A nemzet háziorvosa” pályázat, második szakasza, köszönjük érdeklődésüket, aktivitásukat, a rengeteg kérdést, a buzdítást! Örülünk, hogy ilyen sokan szurkoltak orvosukért, hogy folyamatosan négyóránként szavaztak, hogy meghálálják a TOP listás praxisok áldozatos munkáját. Egy szavazó egy alkalommal két szavazatot adhatott le, amit megismételhetett négyóránként. Azért választottuk ezt a módszert a napi egy szavazás helyett, hogy ne kerüljenek hátrányos helyzetbe a kistelepülések,- különösen a határon túl- ahol kevés a számítógép, de a tablet, meg a mobiltelefon is.
Ami a szavazatokat illeti- nem feltétlenül azonos a látogatók és a voksolók száma, hiszen sokan csak híreket olvasnak és nézelődnek- itt is hozzuk az elmúlt évek eredményeit: az éjféli záráskor 121.446 szavazatot összesítettünk, ami alaposan túlszárnyalja a tavalyi  46.407 voksot.
Portálok, amelyek a legnagyobb forgalmat adták: a saját portálunk, a Facebook oldalunk, a ,Webbeteg, a Vajdaság Ma- Délvidéki Hírportál, a Felvidék.ma,  a Székely Hírmondó, a Kárpátinfo hetilap, a Kárpáti Igaz Szó, a duol.hu- dunaújvárosi hírportál, a haon.hu Hajdú-Bihar Megyei Hírportál, a Józsanet.hu/ Debrecen-Józsa weboldala, a Kisalfold.hu,   a feol.hu- Fejér Megyei Hírportál, a  tata.hu, a kemma.hu-Komárom -Esztergom Megyei Hírportál. Köszönjük a segítséget!
Díjátadó gála: november 4-én 11 órakor a Pesti Vigadóban. A rendezvényen részt vesz Kásler Miklós az EMMI minisztere és Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár.
A praxisokat természetesen értesítjük. Érkeznek a megjegyzések, folyamatosan jelzik, hogy  önök nem látják a végeredményt. Így igaz, hiszen a díjátadóig a 10-10 TOP listás orvos nevét ismét ABC rendben olvashatják, ugyanúgy mint a szavazás kezdetén. A novemberi ünnepélyes díjátadóval egy időben megnézhetik majd portálunkon, hogy ki nyerte meg a nemes versengést határon innen és határon túl!

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

77 Elektronika Kft

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

más rádió

Felvidek.ma

Udvarhely