Béres Klára

A Béres Gyógyszergyár meghirdetése óta támogatója az orvosok elismerését, megbecsülését serkentő „ Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatnak.

- Mi, akik gyógyszereinkkel, egészségvédő termékeinkkel az emberek egészségének védelmében, gyógyulásuk érdekében munkálkodunk, az emberi élet egyik legfontosabb kincsének az egészséget tartjuk- mondja a Béres Alapítvány elnöke, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatója.
- A régi mondással egyetértőleg valljuk: ha egészségünk van, mindenünk lehet, de hiába van meg mindenünk, ha egészségünk nincs hozzá, a minden is semmi. Ezért az az ember, aki az egészség védelmére, a beteg ember gyógyítására teszi fel az életét, a legtöbbet adja a másik embernek. A tudással és kellő alázattal végzett gyógyítás szent tevékenység, s a gyógyító ilyenképpen elismerést és közmegbecsülést érdemel. A pályázat lehetőség arra, hogy kifejezzük az orvostársadalom tagjai iránti megbecsülésünket. Külön öröm, hogy a pályázat a határainkon túli magyar orvosi praxisokat is érinti.
A Béres Gyógyszergyár az ország legnagyobb, magyar tulajdonú gyógyszergyártójaként a hazai egészségmegőrző piac vezető és meghatározó szereplője. A Béres megalakulása óta folyamatosan dolgozik az emberek egészségének védelméért. Vállalati hitvallásunkban ezt így fogalmazzuk meg: „A természettel harmóniában tégy az ember érdekében, gyógyíts anélkül, hogy ártanál…” E filozófia mentén fejlesztjük termékeinket, s szolgáljuk az egészséget. Az elhivatott gyógyítókat – jelen pályázatban a háziorvosokat – elismerni és segítségükre lenni alapvető „Béresi-kötelesség”.
Reméljük, hogy erkölcsi nagyrabecsülésünk mellett támogatásunkkal is segítségükre leszünk a pályázat széleskörű megismertetésében és sikerében!

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net