A bíráló bizottság tagjai

Az önök sztorijait kiváló szakemberekből és közéleti valamint média személyiségekből álló zsűri értékeli. Ők döntenek arról, hogy ki lesz  az a 10-10 orvos határon innen és határon túl, akinek a neve és a története felkerül szavazási oldalunkra, ABC sorrendben. A végeredményt:  hogy ki nyeri meg „ Az év praxisa a Kárpát-medencében „pályázatot,  illetve, kik lesznek a dobogósok: az önök szavazatai döntik majd el!

Dr. Szentes Tamás

Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár két éven át a zsűri elnöke volt, idén a bíráló bizottság társelnöke.
 [tovább...]

Berszán Lajos

Ötvenegy éve szentelte pappá Márton Áron püspök Berszán Lajos kanonokot, aki nyolcadik alkalommal tart velünk a zsűriben.
 [tovább...]

Béres Klára

A Béres Gyógyszergyár meghirdetése óta támogatója az orvosok elismerését, megbecsülését serkentő „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatnak.
 [tovább...]

Debreceni Mihály

Debreceni Mihály az MTVA kiemelt szerkesztője idén első alkalommal vesz részt a zsűri munkájában. [tovább...]

Dr. Farsang Csaba

A Magyar Hypertonia Társaság örökös tiszteletbeli elnöke javasolta annak idején, hogy terjesszük ki pályázatunkat a határon túlra is. [tovább...]

Dr. Horváth Ildikó

Az Országos Korányi Intézet orvosigazgatója úgy véli, összetartozásunkat erősíti a nemes versengés. Első ízben ül a zsűriben.
 [tovább...]

Dr. Kásler Miklós

Immár nyolcadik  éve olvassa az ajánlásokat, és köszönti a nyerteseket a díjátadón az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója.
 [tovább...]

Dr. Rurik Imre

A  Debreceni Családorvosi Intézet tanszékvezetője, második ízben a zsűri tagja.
 [tovább...]

Sztankó Péter

Idén másodszor ül a zsűri tagjai között Sztankó Péter a Webbeteg ügyvezető igazgatója. A portál az egészségtudatos magatartásra hívja fel a figyelmet, és ott van a pályázat támogatói között is.
 [tovább...]

Tóth Róbert

Az Egis hetedik alkalommal támogatja „Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázatot„. Az okokról a belkereskedelmi igazgató, a zsűri tagja beszél.
 [tovább...]

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net