Pályázatok

Ezeken az oldalakon betegtörténeteket olvashatnak,  az éjjel-nappal, fagyban-hóban  rendelkezésre álló vidéki, vagy éppen határon túli orvosról, aki, ha kell  ott virraszt éjjel rákos betege mellett, és az utolsó pillanatban is fogja kezét. Szívet melengető, olykor torokszorító elbeszélések  sorjáznak itt, életről-halálról, újjászületésről.
Reméljük, hogy  aki ezt a portált olvassa, szintén átnyújt egy emléket háziorvosának, azaz megírja saját történetét! Önnek öt perc, neki egy életre szóló ajándék! Idén is várjuk a páciensek mellé az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait 2018. május 10-ig!

Praxis ajánlása

Dr. Üveges Szilvia / Esztergom

Kedves Zsűri!
Családom és én is nagy-nagy hálával és köszönettel tartozunk Dr. Üveges Szilvia házi orvosunknak! Sem idő, sem fáradtságot nem kímélve szolgálja családunkat, legyen az bármilyen orvosi és emberi kérdés is! Attól a pillanattól kezdve, mikor megismertük nagyon kedves, barátságos és szolgálatkész volt! Minden szakterületen nagyon otthonosan mozog, érti a szakmáját és a hivatását nagyon! Bármi probléma felmerül a családban egészségünk terén Ő az első, akihez tanácsért, véleményért és segítségért fordulunk, lassan már fontosabb a szakorvosi véleménynél is, mivel minden lehetőség pozitív és negatív következményeire is felhívja a figyelmünket,  hogy mindenkor a számunkra legoptimálisabbat vegyük igénybe! Fiatal kora ellenére csakis elismerés, hála és mindenekfölött tisztelet illeti meg!  Még gondolni sem merünk arra, hogy valamikor is ne Ő kezeljen bennünket, amíg csak élünk!

Köszönettel: Kékes Mária

tovább...

Dr. Vörös Katalin / Csősz

Jó napot kívánok!
Vörös Katalin doktornő körülbelül 20 éve a háziorvosunk. A gyermekeim születésétől a szülővé válásukig ott volt, és ott van most is. Mindenben számíthatunk rá és nem csak a betegséggel kapcsolatban, sokszor lelki segítséget is ad. Meghallgat,tanácsot ad, amikor kell. Soha nem siet, mindig van ideje egy mosolyra. Gyermekkori,tinédzser, felnőttkori problémáról legyen is szó, bármit kérdezhetünk tőle.
Mikor édesanyám beteg lett, (tüdődaganat) Ő volt, aki őszintén válaszolt a kérdésekre, nem ámított, hitegetett, konkrétan megmondta mire számítson a család. Mikor mi lesz, milyenek a különböző stádiumok, mi után mi jön, és nekünk akkor ezt tisztán kellett látnunk! Rengeteget segített!!!
Ért a gyerekek nyelvén, bohóckodik a piciknek, viccelődik a nagyobbaknak, az idősebbekkel türelmes. Ez kell a mai világban! Gyógyulni boldogan és hittel!!

Köszönöm szépen a lehetőséget, és hogy elolvasták:
Farkasréti Ferencné

tovább...
előző12345következő
 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net