2017. május 26.

Még három napig szavazhat!

Tavaly összesen 40 000 szavazat érkezett  a TOP 20-ra, idén  már 3 nappal a szavazás vége előtt  elértük a negyvenezret!  Az eddigi oldalmegtekintések száma / ami azt jelenti, hogy nemcsak szavaznak látogatóink, de nézegetik az ajánlásokat, meg  a híreket is/ több mint 223 000!  Nagyon-nagy a forgalmunk aminek természetesen örülünk, és arra buzdítjuk Önöket, hogy  továbbra is voksoljanak kedvenc orvosukra,  ami – ha egy egész település szavaz- egész biztosan meglátszik a helyezéseken! 
Május 26-án hajnalban  Dr. Gali Ida vezet  10777 szavazattal, a második  helyre csúszott vissza Ávéd János  minimális különbséggel 10676 szavazattal. A harmadik helyezett Székely Annamária 5495 szavazatot kapott, Darvai László  4525 szavazattal áll a negyedik helyen. Hasonló szavazat számmal rendelkezik  Dr. Fodor Zsuzsanna, Dr. Hasitz Ágnes, Dr. Németh András, Dr. Kormány Zsolt, Dr. Kovács György Zoltán és  Dr. Mangó Gabriella.
Határon túl stabilan tartja első helyét Dr. Kovács Rozália Erdélyből  3160 szavazattal, a második és a harmadik helyezett is erdélyi: Dr. Nusszer Zoltán 2362, Dr. Bokor Márton 1881 szavazatot kapott.  Dr. Baksa Géza áll a negyedik helyen Ukrajnából 779 vokssal,  és majd ennyi szavazatot gyűjtött Dr. Matus Mária, Dr. Gaál Géza, Dr. Váradi István, Dr. Dicska Viktor, Dr. Dolán Rózsa és Dr. Megyeri Melinda.
Technikai észrevételek. Néhányan jelzik,  hogy négy óra elteltével sem tudnak  új szavazatot leadni. Ilyenkor egészen biztosan  más is szavaz, azaz egy IP címről  próbálnak többen voksolni. Ebben az esetben forduljanak a rendszergazdához, az üzemeltetőhöz, aki meg tudja mondani, hogy hányan használják az IP címet!
 Egyesek panaszkodnak az ellenőrző kódra! Ha  hibátlanul írja be,  a szavazógomb megnyomása után  a rendszer elfogadja a szavazatát,  és ezt a párbeszédablakban jelzi is:  Köszönjük szavazatát!.  Ha nem fogadja el,  azt is jelzi a párbeszédablakban:'Hibás a megadott ellenőrzőkód' ilyenkor sajnos melléütött, próbálkozzon újból! Változatlanul azt tanácsoljuk használja mobiltelefonját a gördülékenyebb szavazás érdekében! 
Még 3 napig szavazhatnak, ennyi idő bőven elég arra, hogy változtassanak a bemerevedett állásokon, és újraalakítsák a sorrendet!

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

Béres

BERLIN-CHEMIE

77 Elektronika Kft

www.omron-healthcare.com

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net