2018. szeptember 12.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / hazai 2.

Dr. Molnár Károly Mezőkövesdről feleségével, Julikával együtt alkotja a praxist. Kézen fogva mennek a színpadra, sugározzák a szeretetet és az összetartozást.  Hajszálon múlott, hogy nem ő nyerte meg a hazaiak versenyét, rengetegen álltak csatasorba érte.  
- Az egyik ajánlom Kozma doktor volt, aki már évekkel ezelőtt elnyerte a 2. helyezést ezen a pályázaton. Így Mezőkövesdről már ketten vagyunk díjazottak.  Büszke vagyok az ajánlóimra, egyik gimnazista társam is köztük volt, sőt most is elkísért  a díjátadóra.
13 ajánlója között van beteg, orvostanhallgató, debreceni tanszékvezető, de járási szakfelügyelő orvos is. ”Városunk "Molnár Karcsi Doktora" közvetlenségét, kimagasló empátiás képességét, betegei iránti elkötelezettségét, magas szakmai tudását legenda övezi. Kimagasló diagnosztikai képessége sok betege életét mentette meg. Sokszor este 9-10 óráig ott van a rendelőben, és teszi a dolgát, pedig a rendelés csak 17 óráig tart!” Feleségével -aki asszisztense egyben-együtt önzetlenül létrehozták és több évtizede működtetik az "Add a Kezed Lakóotthon"-t, a fogyatékkal élők számára. „

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net