2018. szeptember 12.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / határon túli 2.

Dr. Vrezgó Erzsébet Nagymegyerről érkezett. Majd két héten át úgy tűnt, hogy ő nyeri meg a versenyt, szinte utolsó percben került az addig második helyezett erdélyi doktornő az első helyre.
- Számomra már a tíz közé bekerülni is megtiszteltetés volt- mondja Erzsike.- Geri  hosszú harc után távozott közülünk, édesanyjával és még 3 társunkkal létrehoztunk egy alapítványt Geri emlékére, nagyszabású koncertek  keretében gyűjtünk pénzt a beteg gyereket nevelő  családoknak.
Hivatásásról így beszél: „Az emberben legyen kellő alázat, a  zsigereiben legyen a gyógyítás, és tegye úgy, mintha a  beteg gyerek a saját gyermeke lenne! Köszönöm az anyaországnak, séés a szavazóimnak, hogy itt lehetek!
5 ajánlást írtak róla, rajonganak érte a betegei. Csontrákos betegének édesanyja - akivel a kisfiú halála után alapítványt szervezett Erzsike - leírja az amputált lábú Geri hősies küzdelmét. „nem tudom elképzelni,nélküle hogyan éltük volna túl ezeket a nehéz éveket.” „Hogyan lehet megköszönni, hogy saját konyháját kórházi ággyá alakítva lefolyat egy infúziót a hányós kisgyereknek, hogy ne zötykölődjünk vele 25 km-t a legközelebbi kórházig?" - írja a másik. „Hogyan lehet megköszönni, hogy a telefonja 24 órán keresztül bármikor hívható, hogy egész napos munka, és éjjeli szolgálat után is elérhető, és mosolyog?"

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net