2018. május 31.

Helyzetkép május 31-én!

Egészen pontosan  28000  voksnál  tartunk. A szavazatok 63.9 %-a Magyarországról, 17,6 százaléka Romániából, 9.4 százaléka Szlovákiából, 3.5 %-a Ukrajnából, 1.2 százaléka Németországból érkezett. Töredékszavazatok Franciaországból, az Egyesült-királyságból, de Új-Zélandról és Amerikából is érkeztek, jelezvén, hogy  a TOP 20-ba kerülő háziorvosok ismerősei,  barátai a világ bármely táján fontosnak tartják  helyezésüket. Ami az eszközöket illeti: 66.8 százalék a mobilon szavazók aránya, 28 % a számítógépet használóké, 5.2 % pedig laptopot használ.

Sokan jelzik, hogy nehezen szavaznak. Kérjük Önöket, vegyék figyelembe a szavazásról kiírt tudnivalókat! Amennyiben áthúzva látják  a piros keresztet a jelöltek neve előtt, az azt jelenti, hogy az elmúlt 4 órában arról a publikus IP címről már adtak le szavazatot. 4 óra elteltével ez a tiltás automatikusan feloldódik/megszűnik egészen addig míg új szavazatot nem adnak le arról az IP címről a választott csoportban: hazai/határon túli. Nem tudjuk, hogy Önök hányan használnak egy számítógépet, ha többen, értelemszerűen : nem  tudnak  4 óra elteltével szavazni. Némelyik böngésző a beállításai miatt nem tölti újra minden alkalommal az oldalt, ebben az esetben javasoljuk próbálja ki másik böngészőben/ például: Firefox, Chrome/ a szavazást. A voksolást folyamatosan monitorozzuk, ezért látjuk hogy a szavazatok folyamatosan érkeznek a jelöltekre határon innen és határon túlról is
A lényeg: a hazai TOP listások közül 4057 szavazattal Dr. Molnár Károly áll az első helyen Mezőkövesdről. Ugyanakkor Dr. Csullag Zsolt györei háziorvos  facebookos szavazótábora nagyon erős, betegei egymást biztatják a szavazásra, ő alig száz voks hiányában áll most a második helyen. Dr. Lavicska Enikő, Dr. Gulyás Gábor és Dr. Perneczky János szavazatai nagyon közel vannak egymáshoz így, a jelen állás szerint bármelyikük lehet még dobogós.
 A határon túliak mezőnyében  Dr. Vrezgó Erzsébetnek Nagymegyerről stabil és elszánt szavazó bázisával sikerült elérnie azt, amit az elmúlt 8 esztendőben senkinek, ugyanis a szavazás meghirdetésétől kezdve övé a határon túli első helyezés, azaz, ha ma lenne a díjátadó, ő lenne  a nyertes. 2836 szavazatot kapott. Ugyanakkor alig néhány száz szavazattal van lemaradva Dr. Cuzic Melinda Szovátáról, tehát, ha szavazói belehúznak, a helyezések még változhatnak a következő két és fél napban. Alig 200 szavazatnyi a különbség a  harmadik helyre esélyes Dr. Finna Judit, Dr. Szabó Zoltán , Dr. Bujdosó Erzsébet és Dr. Erdő Szabolcs között. Kitartó szavazással a sorrend még sokszor megfordítható!
Kedves Szavazó! Még két napja van, hiszen június 2-án éjfélkor zárul a szavazás! Addig még  megfordíthatja a jelenlegi állást! Húzzon bele, hogy az Ön orvosa nyerhesse meg a versenyt!
www.evpraxisa.hu/palyazatok

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net