2018. május 23.

Helyzetkép május 23-án!

Amit most olvashatnak: részeredmény 3 nap után, ami a szavazás végéig értelemszerűen sokszor változik majd!  Ugyanakkor mutatja, hogy jelenleg ki hol áll, és kinek mekkora szavazótáborra van szüksége az  előbbre jutáshoz!  A további hazai és határon túli szavazatok szinte azonos számúak, és, ahogyan a mondás szól” utolsókból lesznek az elsők!” a voksok könnyen megfordíthatják az ő helyzetüket is!

Hazai első 5 helyezett

  1. Dr. Molnár Károly Mezőkövesd - 991
  2. Dr. Csullag Zsolt Győre - 627
  3. Dr. Gulyás Gábor Nyíregyháza - 620
  4. Dr. Lavicska Enikő Budapest - 356
  5. Dr. Nikolits Ilona Budapest - 62


Határon túli első 5 helyezett

  1. 1. Dr. Vrezgó Erzsébet/ Nagymegyer-Felvidék - 1134
  2. 2. Dr. Cuzic Melinda/ Szováta-Erdély - 382
  3. 3.  Dr. Széles Cézár Júlia / Csíkszereda-Erdély - 263
  4. 4.Dr. Finna Judit / Marosvásárhely -Erdély - 226
  5. 5. Dr. Szabó Zoltán/ Marosvásárhely-Erdély - 154

Néhány információ. Eddig 5616-an szavaztak, május 20-án kétezren látogatták meg portálunkat. Érdekes, hogy a hazai szavazók száma szinte megegyezik a határon túliakkal. Az elmúlt 8 esztendőben még nem fordult elő, hogy a határon túli első helyezett több szavazatot kapjon, mint a hazai. Most a részeredmények ezt mutatják, hiszen Vrezgó Erzsébetnek 1134, Molnár Károlynak pedig 991 szavazata van!
A Google azt is jelzi, mely portálokról érkezik a legtöbb szavazó, ezek a következők:  Felvidék.ma, Sandorfalva.hu, webbeteg.hu, weborvos.hu, medicalonline.hu, evpraxisa.hu, karpatalja.ma, blikkruzs.hu, blikk.hu
Egyre emelkedik a mobil telefonon és tableten szavazók száma, úgy tűnik könnyebb és gördülékenyebb ezzel szavazni, mint az asztali számítógépen. Érdemes kipróbálni ott, ahol lehetőség nyílik rá!
Kedves Szavazó! Tavalyi hazai nyertesünk  úgy lett első, hogy a polgármesteri hivatal szórólapot nyomtatott a falu lakosai számára, hogy 4 óránként szavazzanak orvosukra! Ha önök is/ könyvtárak,idős otthonok, polgármesteri hivatalok, iskolák , nyugdíjas klubok és betegek / összefognak, június 2-ig többször átfordíthatják a TOP listások helyezéseit! Önnek még 10 napja van, hiszen június 2-án éjfélkor zárul a szavazás!  Addig még sokszor megfordíthatja a jelenlegi állást! Húzzon bele, hogy az Ön orvosa nyerhesse meg a versenyt!
Facebook oldalunk itt érhető el: https://www.facebook.com/azevpraxisa/

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net