2018. január 18.

Elégedett a háziorvosával?

Ha igen, szerezzen neki örömet!  Az elmúlt hét esztendő alatt több mint 1400 hazai és határon túli remek háziorvos, és legalább ennyi nővér élvezhette hálás betegei , települése polgármesteri hivatala, plébánosa, lelkésze, idős otthona, vagy éppen könyvtára elismerését, így részt vehetett  a nemes versengésben. Közülük 140 praxis  vehette át „Az év praxisa a Kárpát-medencében” kitüntető elismerést Budapesten, az Emberi Erőforrások Minisztériuma épületében, utoljára 2017. szeptemberében.

A komoly tradíciókra épülő pályázat idén is folytatódik, így ön is ajánlhatja háziorvosát és a vele együtt dolgozó nővért  portálunkon!  A januári sajtótájékoztatón a zsűri társelnöke  Dr. Szentes Tamás Országos Tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár, Dr. Horváth Ildikó a Korányi Intézet orvos-igazgatója a zsűri tagja, és B. Király Györgyi projektvezető számolt be a részletekről.

https://youtu.be/fwwWZfjgHis
https://youtu.be/dGiH-l4nSf4
https://youtu.be/jsd4gDFYUJI

Eddig többek között Pécsről, Egerből, Budapestről, Jászfényszaruról, Mezőkövesdről, Békésből, Veszprémből, Napkorról, Csőszről érkeztek történetek.
Május 10-ig  az ön sztoriját is várjuk háziorvosáról! Ugye van 5 perce, hogy megírja?

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net