2018. november 24.

4 orvos- 4 interjú

Mi más lehetne a téma a Webbeteg cikkeiben, mint „ Az év praxisa a Kárpát-medencében „pályázat, ahogyan az orvosok látják.

Dr. Lavicska Enikő/ Budapest
„Amikor elolvastam a betegeim ajánlásait, bevallom, elsírtam magamat. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen mély nyomot hagyott az emberekben a munkánk, a gyógyítás, az odafigyelés. Édesapám azt mondta annak idején, hogy nagyon sok energiát fog kivenni belőlem ez a hivatás, de ha alázattal, szeretettel végzem, vissza is kapom.”
https://www.webbeteg.hu/cikkek/portre/23194/lavicska-eniko-portre

Dr. Molnár Károly/ Mezőkövesd
„Angliából is érkezett voks, egy volt diákbetegem Ausztráliában tanul, ő is lelkesen részt vett a szavazásban. A zsűri az ajánlások alapján az első helyen említette a praxist, aztán nagyon szoros volt az internetes szavazás idején az állás, hol mi, hol pedig Csullag doktor praxisa vezetett. Azóta is kapcsolatban vagyunk, együtt szerepeltünk Lavicska doktornővel és dr. Csullag Zsolttal a Hatos csatorna interjújában. Még a mai napig is szóba kerül a pályázat sikere, gratulálnak a páciensek, a városban élők.”
https://www.webbeteg.hu/cikkek/portre/23349/dr-molnar-karoly-interju

Dr. Csullag Zsolt/ Györe majd tízezren szavaztak:
"A türelmetlen orvos feszélyezi a beteget, aki egyébként is fél a kiderülő problémától, a rá váró kezeléstől, attól, hogy most egy jó időre kiesik a munkából. Ezt a félelmet enyhítheti a türelem, az odafigyelés, az empátia."
https://www.webbeteg.hu/cikkek/portre/23380/dr-csullag-zsolt-interju

Dr. Cuzic Melinda/ Szováta szintén tízezer szavazatot kapott.
„A szavazást szorgalmazták: a barátnőm, édesanyám, a húgom. Amikor stabilan a második helyen álltam, nagyon rámenősek lettek a ,,kampány” irányítóim - utolsó nap sikerült megfordítaniuk a helyezést -, állandóan figyelmeztetve minden ismerőst, barátot, felkérve, hogy ők is vonják be saját ismerőseiket, hogy a szavazás még nem ért véget: ,,Hajrá!”, ,,Kitartás!”. És meglett az I. helyezés. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult e győzelemhez, csodának, Isteni gondviselésnek minősítem, mert nem adatik meg gyakran, hogy 10 évi munka után ilyen elismerésben legyen része egy alig 41. életévét betöltött orvosnak.
https://www.webbeteg.hu/cikkek/portre/23087/cuzic-melinda-interju

Szováta város facebook oldalán olvasható :
„Több mint százan gyűltünk össze tegnap Szovátán, hogy itthon is megünnepeljük Cuzic Melinda orvosnő sikerét, aki idén elnyerte az Év praxisa a Kárpát-medencében pályázat I. díját. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi háziorvosunk az egyik legjobb házorvos a Kárpát-medencében. Köszönöm Cuzic Melindának, hogy hivatásként végzi munkáját, és sok sikert kívánok számára a továbbiakban is!„

Mi is gratulálunk Melinda a hazai ünnepléshez!

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net