Adatvédelmi szabályzat és szerzői jogok

A portál üzemeltetője az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága.
www.evpraxisa.hu  portálon  található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv-nek megfelelően maradéktalanul tiszteletben tartja. A portálon fellelhető képi, hang és szöveges tartalmakat nem jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni vagy kereskedelmi céllal felhasználni.
Tilos a portálon fellelhető adatokat/tartalmakat, bármilyen számítógépes hálózaton vagy más internetes oldalon másodközölésre felhasználni!
A portálon található tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi vagy egyéb jogszabályokba ütközik.
Az üzemeltető  a honlapon megjelenő minden képi, szöveges és hanganyag közlését jogszerűen végzi, rendelkezik az azok felhasználásához szükséges hozzájárulásokkal és engedélyekkel, mindent elkövet továbbá a látogatók személyes adatainak védelmében.  
A történetek  beadásakor megadott személyes adatokat (név, e-mail,  cím), szükség esetén a praxis beazonosításához (adategyeztetéshez) használja fel. A  személyes adatokat a pályázat lezárásakor eltávolítjuk a rendszerből.  
Az üzemeltető a személyes adatokat nem adja el, nem adja bérbe, harmadik félnek nem adja ki, és semmilyen egyéb formában nem használja fel. Az üzemeltető  mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván adatait.  A tudomásunkra jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét.

 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

EGIS Med

BERLIN-CHEMIE

OMRON

77 Elektronika Kft

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net